Főbb tevékenységeink

Szolgáltatásaink

Nálunk különböző klíma- és hűtéstechnikai megoldásokat találhat meg otthonához vagy irodájához. Mi nem csak klímaberendezéseket értékesítünk, hanem szakszerűen telepítjük, karbantartjuk és javítjuk is azokat. Célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobb minőségű és energiatakarékos klímák közül választhassanak, amelyek hosszú távon biztosítják a kellemes hőmérsékletet és a tiszta levegőt.

Szolgáltatásaink között megtalálható:

- Klíma tanácsadás: Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb klímaberendezést az Ön igényeihez és lehetőségeihez. Figyelembe vesszük a helyiség méretét, elhelyezkedését, tájolását, szigetelését, valamint az Ön komfortérzetét és költségvetését.

- Klíma beszerelés: Professzionális csapatunk gyorsan és szakszerűen telepíti a kiválasztott klímaberendezést. Gondoskodunk a megfelelő csatlakoztatásról, beállításról és tesztelésről. A munka elvégzése után tisztán hagyjuk a helyszínt és elmagyarázzuk a klíma használatát és kezelését.

- Klíma karbantartás: A rendszeres karbantartás növeli a klíma élettartamát, hatékonyságát és higiénikusságát. Mi évente legalább egyszer ellenőrizzük a klímaberendezést, tisztítjuk a szűrőket és a hőcserélőket, ellenőrizzük a gáznyomást és a tömítéseket, valamint elvégezzük az esetleges javításokat.

- Klíma javítás: Ha bármilyen problémát észlel a klímaberendezésével, akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Mi rövid időn belül kiszállunk a helyszínre és megoldjuk a hibát. Legyen szó akár elektromos zavarról, zajról, szivárgásról vagy teljesítmény csökkenésről, mi garantáljuk az Ön elégedettségét.

Ha érdekli valamelyik szolgáltatásunk, várjuk jelentkezését!